Customer Service Assistant - Simone Perele

Hollansk – Dansk talende Customer

Service Assistant – deltid eller fuldtid!

Simone Perele Nordic ApS søger en dygtig og serviceorienteret Customer Service Assistant med fokus på det hollandske marked med tiltrædelse hurtigst muligt.

Simone Perele Nordic ApS er det Nordiske/Hollanske hovedkontor af et af Frankrigs største brands indenfor lingeri/ undertøj. Vi fører mærkerne Simone Perele og Implicite og har blandt andet vores egen conceptstore i Biejenkorf og Hudson Bay, Magasin på Kongens Nytorv, Lyngby, Århus, Rødovre og Odense samt egne sælgere, der dækker hele norden og Holland. Vi arbejder både med wholesale og retail

Arbejdsopgaver
Dit primære arbejdsområde bliver at yde support til Simone Pereles Hollanske kunder ved at håndtere kundeordrer og leverancer i tæt samarbejde med vores sælgere og din kollega. Yderligere skal du have styr på kollektioner og leverancesituationen, således at du kan informere kunder samt vores sælgere om leveringstider, mængder o.s.v. Du skal fastsætte og følge op på minimumslager, leveringer, kampagner og sikre genbestillinger og gennemsalgsinformation fra kunderne. Desuden skal du månedligt rapportere KAC tal og gennefører kreditor og debitor betalinger.

Andre arbejdsopgaver
Udvikle et tæt samarbejde med de større kunder og koordinere produktallokeringer og min. lagerer. Du medvirker desuden til at opnå en stor kundetilfredshed ved at prioritere og være exceptionelt serviceminded overfor kunderne.

Fordeling af arbejdsopgaver i stillingen – som vi ser det lige nu
- Indtastning og styring af ordrer (Ca. 20 % af din tid)
- Analysere back-orders, ordrer og leveranceprocesser herunder fakturering (Ca. 30 % af din tid)
- Modtage indgående kald fra kunder og sælgere samt sende mails (ca. 10 % af din tid)
- Statistik, tal bearbejdning (ca. 20 % af din tid)
- Opgaver vedrørende debitor og kreditor og min. lager (ca. 20 % af din tid)

Baggrund
Vi har ingen formelle uddannelsesmæssige krav til dig, dog skal du som minimum kunne tale og skrive hollansk, dansk og engelsk, være stærk i excell og EDB generelt, og have let ved ag gennemskue sammenhængee. Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med kundeservice på den mere administrative side.

Din personlighed
På den personlige side er det afgørende at du kan arbejde selvstændigt og i samarbejde med andre. Det er vigtigt, at du kan matche kunderne og øvrige samarbejdspartnere på alle niveauer, og at du har en åben, imødekommende og meget serviceminded personlighed, der gør dig i stand til at opbygge positive relationer til vores kunder og andre, som vi arbejder sammen med. Desuden forventer vi, at du vil give energi til det interne team, som du skal arbejde tæt sammen med.

Af mere formelle personlige kvalifikationer bør du have flest mulige af disse:
- Høj organiseringsevne
- Gode interpersonelle færdigheder
- Høj tilpasningsevne
- Høj detaljeringsevne
- Lyst til at indgå i teamwork

Vi tilbyder
At du kan blive en del af et lille energisk team i en spændende og levende virksomhed med gode brands, der konstant udvikler sig.

Løn- og ansættelsesforhold
Udover ovenstående tilbyder vi markedstilpasset løn med pensionsaftale og sundhedsforsikring.

Simone Pérèle Nordic ApS er datterselskab af Simone Pérèle SA i Frankrig.
Simone Perélè står for det ypperste indenfor fransk lingeri, hvilket bekræftes af deres stærke position som det absolut bedst solgte eksklusive lingeri mærke i Europas største stormagasiner PRINTEMPS og GALLERIES LAFAYETTE i Paris.
Succesen ligger i Simone Perélès unikke evne til at være revolutionerende, tidssvarende og vovet i samspillet mellem eksklusive materialer og design.
Siden 1950 har Simone Pérèle været kendt for kollektioner som oser af kvindelighed og forførelse. Altid udført med en imponerende sans for detaljer og i en sjældent set fransk vovet kvindelighed. Se mere på www.simone-perele.com.

Nu vil vi gerne i dialog med dig!
Simone Perele Nordic ApS vil gerne i dialog med dig, hvis du kunne have lyst til at blive en del af vores team. Send din ansøgning til Direktør Pia Laursen på mail plaursen@simone-perele.dk

Agenda

< Juillet 2018 >
Lun.Mar.Mer.Jeu.Ven.Sam.Dim.
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Upcoming Events

Notre actualité

Rejoignez le groupe Linkedin Chambre  de Commerce Franco-Danoise et suivez ainsi notre actualité. Partagez et échangez avec les 500 followers. En savoir plus.

Rejoignez la Chambre  de Commerce Franco-Danoise sur Twitter et suivez ainsi notre actualitéEn savoir plus.

Nos membres sponsors

  • Air France
  • Atos IT Solutions and Services A/S
  • BNP Paribas
  • Danske Bank
  • Grant Thornton
  • NJORD Law Firm
  • Pernod Ricard Denmark A/S
  • Renault Danmark
  • Saint Gobain Nordics
  • Schneider Electric
  • THALES Nordic & Baltic

Skindergade 7 - 1159 København K
La Chambre ne reçoit que sur rendez-vous.

Tel : (45) 53 76 42 42 

Contactez-nous par email

© 2018 CHAMBRE DE COMMERCE FRANCO DANOISE

  Nos nouveaux membres

  • Engie
  • Loreal
  • Hays