Emploi & Formation

BUSINESS DEVELOPER Danmark – VITRY

VITRY er blevet grundlagt i 1795. Vi er verdenskendt for vores manicure- og pedicuretilbehør af høj kvalitet med livslang garanti, og er i dag den sidste franske producent.

I flere år har virksomheden markedsført innovationer og nye segmenter inden for neglepleje og vippepleje, med bestsellere som PRO EXPERT og TONI CILS.

Vitry har datterselskaber i USA og Canada og sælger direkte og udelukkende på apoteker via eget salgsteam i Frankrig, Benelux, Italien, Spanien, Schweiz, Irland, Østrig, Tyskland, Danmark og Storbritannien.

www.vitry.com

DINE OPGAVER

Vi leder efter en salgskonsulent der skal udvikle kundeportefølje gennem intensiv prospektering og kundebesøg i Danmark og på Færøerne.

Du får selv lov til at tilrettelægge og gennemføre dine tournéer, finde nye kunder og forhøje omsætningen på det danske marked.

Der forventes hver uge regelmæssige rejser inden for Danmark, samt beretning om ugens aktiviteter til salgsafdelingen i Frankrig.

DU ER

En højt motiveret person, der er i stand til at arbejde meget selvstændigt med daglig kontakt med salgsafdelingen i Frankrig.

Du er arbejdsdygtig, selvstændig, fleksibel, god til at lytte og i stand til at arbejde under pres. Derudover elsker du udfordringer, som får dig selv videre her i livet.

Du bor i Storkøbenhavn.

PROFIL SØGES
- Salgskompetencer
- Erhvervsorienteret
- Relationelle færdigheder
- Autonomi
- Du kan lide at arbejde i et team
- Tosproget dansk & fransk eller dansk & engelsk
- Du bliver drevet af udfordringer
- Du er en positiv, livsglad person

Du kan eventuelt få tildelt andre salgsopgaver i resten af Europa. Alt afhængigt af din lyst til nye udfordringer og lyst til at få omsætningen drevet op.

Du er Business oriented og drømmer om at være en del af et dynamisk firma med fantastiske produkter.

Send din ansøgning til Emmeline Chabbal
echabbal@vitry.com
Eller ring: 0033 240782071

VI TILBYDER

Fast månedsløn +
Provisioner uden begrænsning, det er dig der bestemmer, hvor meget du vil tjene, desto højere omsætning desto bedre provision.
Salgsbonusordning + markedsføringsbonus på POS-produktplaceringer.
Firmabil, som kan bruges i weekenderne
Betaling af privat parkeringsplads (ved fremlæggelse af regning)
Kost og forplejning på arbejdsrejser
IT-og WIFI-pakke: 700 DKK/måned
IPad og iPhone

Den nye medarbejder bliver indlært i løbet af 1 uges ophold i Frankrig, hvor han også får mulighed for at møde resten af teamet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Articles sur le même thème

Aucune actualité disponible.

Evénements sur le même thème

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin