Emploi & Formation

Media Relation Manager - Junior stilling

Atout France søger en dygtig og fransktalende Media Relation Manager til en fuldtidsstilling med ansvar for det danske, finske og baltiske marked og med base på vores nordiske kontor i København fra 1. august 2020 eller snarest muligt derefter. Atout France markedsfører Frankrig som turistdestination i Norden og har ansvaret for udviklingen af turistindustrien, som er én af de største økonomiske sektorer i Frankrig.

Vigtigste arbejdsopgaver

Vores Media Relations Manager vil være en integreret del af det nordiske marketingteam og fremme Atout Frances  arbejde og omdømme. Stillingen er afgørende, da du blandt andet implementerer mediestrategi, indhold og engagement gennem alle platforme, inklusive live events og webinarer. Han eller hun vil udvikle og vedligeholde en robust liste over mediekontakter og influencers, udarbejde  pressemeddelelser og pressemapper, pitche historier, fungere som talsmand og udvikle vores positionering i specifikke interesseområder, producere influencer og presseevents.

Mere specifikt vil dine opgaver involvere:

 • Administrere presseevents sammen med Marketing teamet
 • Identificere og skabe et tæt forhold til de vigtigste medier på disse markeder
 • Koordinere vores events på nordisk niveau med vores kolleger i Stockholm og Oslo
 • Udvikle en strategi for at få gode placeringer i traditionelle medier, digital, tv, radio
 • Udvikle lokale partnerskaber til støtte for public relations events
 • Ansvarlig for animationen af ​​vores mediefællesskab (Twitter, nyhedsrum, e-mail)
 • Udarbejde månedlige og ad hoc-rapporteringer

Kvalifikationer

Den ideelle kandidat er resultatorienteret og dygtig til at opbygge relationer.

 • Lidenskabelig om Frankrig og gerne med erfaring fra rejsebranchen
 • Minimum 2 års erfaring inden for public relations
 • Erfaring med indholdsproduktion til pressen og påvirkere
 • Evne til nøje at følge et budget og rapporteringsprocesser
 • Kyndig bruger af CMS og CRM-systemer, MS Office og sociale medier (hovedsageligt twitter)
 • Fremragende skrivefærdigheder på dansk
 • International tankegang, du taler og skriver engelsk flydende, dansk som en indfødt; grundlæggende niveau for fransk krævet. Du har også gerne kendskab til de nordiske sprog.
 • Stærke planlægningsevner, holde tidsfrister og opfølgning af opgaver
 • Tilgængelig for forretningsrejser i Frankrig og de nordiske og baltiske lande (10 til 15 dage om året)

Du tilbydes

En fuldtidsstilling i et selvstændigt job med spændende opgaver. Du får stor mulighed for såvel faglig som personlig udvikling. Lønpakke (pension inkluderet) forhandles efter kvalifikationer og erfaringer. Tiltrædelse pr 1. august eller snarest muligt.

Ansøgning

Send din ansøgning inklusive CV snarest og senest den 25. juni til recruitment (a) danish-french.com  på dansk eller fransk. Rekrutteringsprocessen vil blive foretaget af Dansk-Fransk Handelskammer på vegne af Atout France. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Christel Décatoire på telefon + 45 53 76 42 75. Ansøgninger behandles løbende, som vi modtager dem. Jobsamtaler finder sted online den 29. og 30. juni og den 1. juli.

Mere om os: Atout France, agentur for udvikling af fransk turisme

Takket være sine 33 kontorer over hele verden har Atout France et indgående kendskab til de forskellige turistmarkeder og deres mange distributører.

Denne ekspertise betyder at Atout France kan give sine 1.300 handelspartnere værktøjer og hjælpemidler til at forstå branchen bedre og udføre markedsføring og salgsfremmende events baseret på destinationsbrands.

Mere end 2.800 salgsfremmende events arrangeres på denne måde hvert år over hele kloden, målrettet rejsebranchen (internationale rejsearrangører, presse og influencers) såvel som slutforbrugerne. I hjertet af disse events ligger et kraftfuldt medieværktøj, France.fr, tilgængeligt på 16 sprog på tværs af 31 versioner, hvor rejsende fra hele verden kan udforske de franske destinationer og den franske art-de-vivre.

https://sca.france.fr/da

Articles sur le même thème

Aucune actualité disponible.

Evénements sur le même thème

PLUS D'ACTUALITÉS

Partager cette page Partager sur FacebookPartager sur TwitterPartager sur Linkedin