Tidligere arrangementer  •  Konference & seminarer

French Food Industry

Den franske fødevareindustri i Danmark

Croissanter, baguetter, gode oste, vin og charcuteri. De franske mærker er blandt verdens førende i den internationale fødevareindustri.

Dette er også tydeligt i Danmark, hvor de franske produkter er højt efterspurgte på det lokale marked i såvel supermarkeder som på restauranter og caféer.

D. 4. oktober havde Handelskammeret derfor inviteret nogle af de største franske fødevarevirksomheder i Danmark til en præsentation af deres aktivister i landet og en debat om mulighederne på de skandinaviske markeder.

Herunder kan ses de talere, som viste os æren at deltage i eventet for at præsentere udviklingen af deres virksomhed i Skandinavien og efterfølgende udveksle og debattere med de andre deltagere: 
- Bridor: Alexandre Moreau, Area Manager Scandinavia at BRIDOR 
- The Bel Group, Benoit Dadolle, the CEO of Bel Nordic 
- Les Grands Chais de France: Annai Salazar, Key Account Manager 
- Château Blanc, Benjamin Lonjon, VIE of the brand in Denmark 
- Savencia: Duleu-Burré, the General Manager

Konferencen blev ledt af Peter Esper Larsen, marketingsansvarlig i Sopexa.

Salen var fuld, da næsten 60 medlemmer deltog i aftenens anledning.

Sidst på aftenen kunne deltagerne nyde en cocktail og prøvesmage nogle af virksomhedernes delikate produkter: Macarons, kager, baguetter, oste og vin. En stor fornøjelse, som vi takker mange gange for!

Handelskammeret sender en stor tak til de deltagende virksomheder for at have givet os en berigende, passioneret og delikat aften.

Herunder kan findes udvalgte billeder fra aftenen.

Artikler om samme emne

Arbejde & uddannelse

Sales Associate - Caravane

Har du en passion for møbler og interiør design, en solid erfaring indenfor detailsalg samt en ægte entreprenør gejst? Så kan dette være din mulighed...

Medlemmer

Air France and KLM - Flying Bue

Recognition Air France and KLM transport more than 900.000 passengers out of Denmark each year. One of our ways to thank all these passengers for...

Tidligere arrangementer

Green and Smart Mobility

The Danish-French Chamber of Commerce organized a conference called "Green and Smart Mobility" at KU.BE (Frederiksberg) on the 7th of November. The...

Arrangementer om samme emne

FLERE NYHEDER

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin