Tidligere arrangementerKonference & seminarer

Idealec og Bridor

Handelskammeret gav 23. februar sine medlemmer mulighed for at stifte bekendtskab med to nye franske virksomheder og deres færd med at erobre det danske marked.

Disse virksomheder havde besluttet at fremskynde deres vækst ved for nyligt at ansætte to unge franskmænd med henblik på at udvikle virket i Danmark. De deltagende i arrangementet blev herpå præsenteret for : 
- LE DUFF-gruppen (35.000 medarbejdere), som producerer wienerbrød, bagværk og konditorkager på sine egne BRIDOR-fabrikker. Alexandre Moreau introducerede os for virksomheden. 
IDEALEC, som er en fransk virksomhed med speciale i levering af Bus Bar-løsninger og som har opnået unikke kompetencer i løbet af 30 års erfaring på dette teknologiske felt. Théo Egal, ankommet til Danmark blot nogle dage forud for arrangementet, introducerede os for virksomheden.

I forlængelse af disse to præsentationer kunne de deltagende smage på Bridors produkter samt på vin fra Les Grands Chais de France.

Se billeder fra aftenen nedenfor.

  Artikler om samme emne

  Arbejde & uddannelse

  Leder- / marketingassistent

  Atout France markedsfører Frankrig som turistdestination i Norden og har ansvaret for udviklingen inden for turistindustrien, som er én af de største...

  Arrangementer om samme emne

  No event matches your search

  FLERE NYHEDER

  Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin