Mission, vision og værdier

Det Dansk-Franske Handelskammer er en nonprofit-organisation skabt i 1983. Formålet er at styrke handelsforbindelserne mellem Frankrig og Danmark og at styrke de industrielle og professionelle relationer mellem de to lande. 

Vores arbejde er rettet mod franske virksomheder og til professionelle, som er etableret eller ønsker at etablere sig eller udvikle sig i Danmark. Handelskammeret henvender sig også til danskere (virksomheder eller professionelle), som ønsker at udvikle deres netværk i Frankrig. Handelskammerets har et netværk, der omfatter over 130 virksomheder, som også er medlemmer.

Dansk-Fransk Handelskammer organiserer forskellige aktiviteter (konferencer, møder, middage for medlemmer, m.m.) for at give medlemmerne mulighed for at møde iværksættere og ansatte i virksomheder, etablere nye kontakter og drage fordel af deres erfaringer. 

I løbet af året organiseres mange konferencer om konkrete forhold og fransk-danske udfordringer. Den franske ambassadør i Danmark og den danske ambassadør i Frankrig er ærespræsidenter for foreningen.

Tjek nedenstående brochure for mere information om Handelskammeret, dets ydelser og fordele.

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin