Innovation and Production Committee

Komiteen Innovation & Production blev lanceret i 2020 og har til formål, at samle arbejdere som er ansvarlige for produktion, supply chain, ingeniørarbejde,… fra franske virksomhedsgrupper etableret i Danmark og danske virksomheder med aktiviteter i Frankrig.

Det primære formål for komiteen er, at agere som en inspirationskilde for medlemmerne, indenfor de nyeste tendenser i industrien 4.0. Denne komite er bestående af omkring 10 virksomheder, som primært er repræsenterede af danske direktører.

Som eksekutivsekretær organiserer det Dansk-Franske Handelskammer 3 til 4 møder årligt, som har til formål at tilbyde medlemmerne en mulighed for at udbygge deres netværk, udveksle erfaringer hinanden imellem og berige deres professionelle praksis, indenfor selvvalgte tematikker omhandlende innovation ift. industriel produktion.

Dette kunne omhandle digitalisering, stigende brug af kunstig intelligens, forebyggende vedligeholdelse og andre overordnede tematikker for industri 4.0. Udvekslingerne bliver yderligere beriget af ekspertoplæg og virksomhedsbesøg.

Hvis De ønsker at blive en del af komiteen, bedes De venligst tage kontakt til Christophe Moyer, formand for komiteen.

Ansvarlig for komitéen : 
Christophe Moyer
Linkedin side 
Kontakt

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin