Lær fransk

Dansk-Fransk Handelskammer og Institut Français i Danmark har netop indgået et partnerskab med henblik på at hjælpe danske virksomheder og franske virksomheder i Danmark, som har behov for franskundervisning.

Er der en eller flere af dine ansatte, som ønsker at lære fransk?

Er der brug for at finpudse sproget før en rejse til Frankrig?

Handelskammeret og Instituttet kan hjælpe med dette på basis af en bred vifte af individuelt tilpassede tilbud, som gør det muligt at gå hurtigt frem.

Professionalisme 
Underviserne hos Institut Français er professionelle og uddannede i metoder til undervisning af danskere i fransk. For alles vedkommende er fransk deres modersmål. 

Fleksibilitet 
Instituttet tilpasser sig særlige, faglige krav til virksomheder. Kodeordet for kurser til forretningsfolk er fleksibilitet 
- Undervisningstider: Kurserne kan finde sted når som helst alt efter de ansattes behov og muligheder. 
- Sted: Kurserne finder normalt sted i Instituttets lokaler, men lærerne kan også komme til jer.
- Metoden: Kurser i grupper eller individuelt, i daglig konversation eller med specifikke mål (forberedelse af et møde, referater, rapporter etc.). Efter aftale med underviseren foreslås et skræddersyet program.

Erfaring 
Institut Français har været etableret i Danmark i flere årtier og har allerede hjulpet mange danske forretningsfolk til at kunne bruge et effektivt fransk. På basis af denne erfaring fornyr Instituttet sig hvert år, kurserne er konkrete og fører til hurtig indlæring af fransk.

Før kurserne påbegyndes, analyseres deltagernes niveau og behov.

Kontakt Dansk-Fransk Handelskammer, hvis du gerne vil vide mere.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin