Firmamedlem

Hvorfor blive medlem?

Firmamedlem

Firmamedlem Medlemskab af Dansk-Fransk Handelskammer giver adgang til et forretningsnetværk med mere end 130 medlemmer: franske og danske virksomheder og beslutningstagere og til følgende fordele: 
 

Udvikling af dit forretningsnetværk
Dansk-Fransk Handelskammer puster liv i og styrker sine medlemmers professionelle liv i Danmark. Hvert år organiserer vi ca. 20 meget forskellige arrangementer for bedst at dække vores medlemmers behov, hvad enten det er store, mellemstore eller små virksomheder. Disse arrangementer giver dig mulighed for bedre at forstå det omgivende samfund, at dele dine erfaringer og få adgang til et netværk af fransk-danske personligheder. 


Deltagelse i middage og workshops
Disse arrangementer, som ofte har begrænset deltagerantal ift. antallet af deltagere, giver medlemmerne mulighed for at mødes for at drøfte temaer med direkte relevans for deres virksomheder med en balanceret afvejning af fransk og dansk. De giver ligeledes adgang til privilegierede kontakter med afgørende aktører såsom banker, rektrutteringsagenturer samt de franske og danske offentlige myndigheder. Kommunikationen foregår på engelsk
 

Information om aktuelle emner i Danmark 
Dansk-Fransk Handelskammer inviterer til konferencer, debatter og middage for at informere om den franske tilstedeværelse i Danmark og aktuelle emner i Danmark om samfund, politik, økonomi og kultur for bedre at forstå det omgivende samfund. 


Udbredelse af kendskabet til din virksomhed 
Du kan deltage aktivt i Dansk-Fransk Handelskammers arrangementer ved at debattere om et aktuelt emne og fortælle om dine erfaringer. Dansk-Fransk Handelskammer giver dig mulighed for at udbrede kendskabet til din virksomhed ved hjælp af forskellige kommunikationsveje (hjemmeside, konference …). Du kan desuden udgive dine nyheder i vores nyhedsbrev for at styrke din synlighed.


Fordel af medlemskabet for dine ansatte 
Som Firmamedlem kan du lade dit firma være repræsenteret af 3 deltagere, således at alle i din virksomhed, alt efter temaet, kan drage nytte af Handelskammerets konferencer og debatter. Ligeledes får dit firma tildelt tre Privilegiekort og kan nyde fordel af diverse rabatter i mere end 50 lande.


Udbyd din virksomhed
Vores Firmamedlemmer kan reklamere til andre medlemmer gennem vores Privilegiekort. 


Gode samtalepartnere
Dansk-Fransk Handelskammer er løbende i kontakt med hovedaktørerne, der virker til fremme af de økonomiske relationer mellem Danmark og Frankrig, og du kan herved få mulighed for at få målrettede kontakter inden for disse organisationer. 

Leder du efter en revisor, et ansættelsesbureau, en advokat, en partner m.m.? Ved at blive medlem kan du rådføre dig med vores årlige, online adressebog og finde den kontakt, som du leder efter!

Det årlige kontingent til Handelskammeret for firmamedlemmer er som følger: 

  • dit firma har mellem 1 og 10 ansatte i Danmark: 3.000 DKK (ekskl. moms), 3.750 DKK (inkl. moms) 

  • dit firma har mellem 11 og 50 ansatte i Danmark: 6.000 DKK (ekskl. moms), 7.500 DKK (inkl. moms) 

  • dit firma har flere end 50 ansatte i Danmark : 9.000 DKK (ekskl. moms), 11.250 DKK (inkl. moms)

Hvis du ønsker at blive medlem, kontakt os via denne formular.

Klik på nedenstående billede for at downloade vores brochure.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin