Tidligere arrangementerKonference & seminarer

Dacia og Pierre Fabre

Tilbage til... Dacia og Pierre Fabre præsentationer >

Onsdag 26. april i Njord Law Firms lokaler blev Kammeret gæstet af to franske virksomheder, som begge er nyligt etablerede i Danmark og som oplever en enorm fremgang herved: Pierre Fabre og Dacia.

Omkring 60 medlemmer deltog i arrangementet.

Forud for konferencen fandt Kammerets årlige generalforsamling sted forestået af vor generalsekretær Kim Meurs-Gerken og vor formand Anders Torbøl.
Michael Beuchert fra Grant Thornton og Ulla Hellner, Kammerets kasserer, præsenterede os for det forgangne års gode resultater og præstationer. Omsætningen var steget markant og Kammeret oppebærer et overskud fra 2016.

Efter endt generalforsamling præsenterede Elisabeth Halvorsen, administrerende direktør for Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic, os for denne virksomheds udvikling på det danske marked. Pierre Fabre er i dag den andenstørste leverandør af dermokosmetiske produkter i Danmark med populære mærker som Eau Thermale Avène og Ducray. I løbet af mere end et har virksomheden etableret en lokal filial, som gør det muligt at øge væksten i Danmark.

Hernæst præsenterede den nyligt tiltrådte administrerende direktør for Renault DK, Anders Gadsbøll, os for den succesfulde lancering af mærket Dacia i Danmark. Han delagtiggjorde os i den særlige salgs- og marketingsstrategi for dette bilmærke.

Vi retter en kæmpe tak til de to talere for deres præsentationer.

Konferencen afsluttedes med en cocktail, hvor gæsterne kunne nyde godt af vin doneret af Les Grands Chais de France samt petits fours.

Artikler om samme emne

Arrangementer om samme emne

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin